Úspěšně jsme proběhli cílovou páskou náročné rekonstrukce

Přesně po třech letech a deseti dnech od zahájení jsme dokončili jednu z rozsáhlejších, náročnějších a v lecčems zcela ojedinělou akci z našeho portfolia – rekonstrukci interního pavilonu jihlavské nemocnice.
6 pater, přízemí napojené na komunikační uzel, suterén, dělníci, lékaři, pacienti, personál, bourání, operování, léčení, hojení, stavění – vše najednou, vše za pochodu, vše s maximálním ohledem na provoz a potřeby pacientů – to je heslovité shrnutí uplynulých tří let  během nichž prošel interní pavilon po více než třiceti letech nezbytnou a zcela zásadní vizuální, fyzickou a technologickou proměnou. Aktuálně si již personál i pacienti mohou oddechnout od provozu stavby, která probíhala mnohdy přímo pod jejich nohama či nad hlavou.
Slavnostního předání celé stavby se zúčastnili představitelé Kraje Vysočina, Nemocnice Jihlava a dodavatelského Sdružení Interna. Ředitel Martin Podzimek poděkoval všem, kteří rekonstrukci zajišťovali, Kraji Vysočina za jeho investici i personálu a pacientům nemocnice za jejich trpělivost a toleranci. Na závěr předal do rukou ředitele Nemocnice Jihlava dárkový šek na 50. 000,-Kč, které přispějí k nákupu části potřebného vybavení do nově zrekonstruovaných nemocničních prostor.